Gratis bøger

Her kan du finde links til forskellige gratis bøger om den kristne tro. De fleste af dem er på engelsk, dog håber vi, at der med tiden vil komme flere på dansk. Alle bøgerne er henvendt til dig, der ønsker at undersøge, hvad den kristne tro handler om. Forfatterne kommer fra forskellige steder i kirkelandskabet, og de udtrykker sig på forskellige måder. Vi er sansynligvis ikke enige i alt, hvad forfatterne mener, men bringer bøgerne her, da vi mener, at de alle kommer ind til kernen i evangeliet. Alle bøgerne kan findes gratis og er lovligt tilgængelige på nettet, men vi har samlet links til bøgerne her, så du selv i ro og mag kan dykke ned i emnet. Nogle af bøgerne skal downloades fra forfatterens egen side. Dette skyldes, at vi ikke vil risikere at bryde regler om ophavsret og lignende. Bøgerne er alle i formatet pdf og kan læses på de fleste apps til e-bøger.

Er der nogen?

34 grunde til at søge Gud

Denne bog er oprindeligt udgivet på tysk, men er her i en dansk udgave. Oversættelsen af de tyske tekster er til tider lidt knudret, men bogen er rigtig god. Du får 34 små artikler og livshistorier, som tilsammen giver et godt forsvar for den kristne tro

Why Jesus?

af Nicky Gumbel

Nicky Gumbel er anglikansk præst i England og grundlæggeren af Alpha-kurset, en introduktion til kristendommen. Kurset bliver brugt i hele verden inklusiv Danmark. Bogen findes i en dansk udgave med titlen "Hvorfor lige Jesus". Den engelske udgave er dog en nyere revideret udgave i forhold til den danske.

Solving the God puzzle

af Tom Hammond

Undertitlen til bogen er "Can we know with certaity God exists?" Denne bog henvender sig til dig, som søger logiske argumenter for troen på Gud. Forfatteren kommer rundt om Agnostisisme og teisme for til sidst at argumentere for den kristne tro. Bogen kan downloades gratis fra hjemmesiden.

What time is purple?

af Tom Hammond

Denne bog er lige som Solving the God puzzle et filosofisk og bibelsk forsvar for den kristne tro af samme forfatter. Bogen kan downloades gratis fra forfatterens hjemmeside.

What is the gospel

af Bryan Chapell

The Gospel Coalition har udgivet denne publikation, hvor de svarer på spørgsmålet: "Hvad er evangeliet?"

Done

Af Cary Schmidt

I denne gode bog er temaet ordene "Gør" og "Gjort", for derved at vise, at den kristne tro er helt anderledes end andre religioner. Bogen kan downloades som pdf her og ses som video via forfatterens hjemmeside.